klarna

vad är Klarna?

Klarna är en svensk betaltjänstleverantör som hjälper dig att köpa det du vill ha nu och betala för det senare.

När du handlar hos oss kan du nu betala som du vill med Klarna. Det är upp till dig om du föredrar att betala direkt, betala senare eller betala över tid.

Kom ihåg att spendera ansvarsfullt - att dela betalningar kan uppmuntra ytterligare utgifter och orsaka skulder.

hur fungerar det?

1. Fyll din korg med nya prylar

2. Välj Standard, Nästa dag eller Välj din dag leverans

3. Gå till kassan med Klarna och välj det betalningsalternativ som passar dig

4. Det kommer också att göras en mjuk kreditkontroll vid ansökan för att avgöra om du är berättigad till denna betalningsmetod. Dessa påverkar inte din kreditfil, vid ansökan eller om en betalning missas eller är försenad.

5. Klarna skickar en e-postbekräftelse och påminnelser när det är dags att betala och du kan dina beställningar och betalningar i Klarna-appen.

sätt att betala

Betala nu
Betala helt enkelt för dina nya kickar med några få klick. Klarna kommer ihåg all din information så att du inte behöver göra det. Lätt som en plätt.


Betala senare
Tryck bara på "Betala senare" när du går till kassan och oroa dig inte, det finns inga irriterande lösenord att komma ihåg. Klarna kommer att maila dig och påminna dig om att betala upp 30 dagar efter leverans.


Att inte göra din betalning i tid kan påverka din möjlighet att använda Klarna i framtiden. Inkassobyråer används som en sista utväg. Du måste vara 18+ och bosatt i Storbritannien för att vara berättigad till detta krediterbjudande.


Betala in 3
Allt du behöver göra är att välja "Betala in 3" i kassan så tas den första delbetalningen när din beställning är bekräftad. Inget intresse, inget krångel. För att kontrollera din behörighet kommer Klarna att göra en mjuk sökning med en kreditupplysningsbyrå – detta kommer inte att påverka din kreditpoäng men underlåtenhet att betala i tid kan resultera i inkassobyråer.

frågorna

Hur hanterar jag mitt konto?

Du kan granska dina senaste Klarna-fakturor när du vill genom att logga in på klarna.com.

Är jag berättigad/kommer jag att accepteras?

Du måste vara minst 18 år för att använda Klarnas betaltjänster och de erbjuds beroende på dina ekonomiska omständigheter. Klarna använder en "mjuk kreditsökning" för att bedöma vem som är berättigad, men oroa dig inte, detta påverkar inte din kreditvärdighet.

När måste jag betala?

Du kommer att få ett e-postmeddelande med betalningsinstruktioner 2 dagar efter att din beställning har bekräftats, beroende på din valda metod. Vi skickar också en liten påminnelse ett par dagar innan betalning ska ske.

Kiss Mwah Ltd. agerar som introducerare och inte långivare av oreglerade kreditprodukter tillhandahållna av Klarna Bank AB (publ). Kredit är endast tillgängligt för permanent bosatta i Storbritannien i åldern 18+, beroende på status, regler och villkor gäller. Observera att Betala på 30 dagar och Betala i 3 omgångar inte regleras av FCA. Att låna över dina tillgångar kan allvarligt påverka din ekonomiska status, se till att du har råd att göra dina återbetalningar i tid till förfallodagen.

Vänligen spendera ansvarsfullt. Att låna mer än du har råd med kan allvarligt påverka din ekonomiska status. Se till att du har råd med dina månatliga återbetalningar i tid.