Frakt

Storbritannien

Standardfrakt 3-5 arbetsdagar - gratis

1-3 arbetsdagar Spåras och signerade - £3,99p (när tillgängligt)

Leverans nästa dag - £6,99p

Europa

Standardfrakt 3-7 arbetsdagar - 1,70 €

DHL European Tracked Delivery (2-5 dagar) - €5,70

(Österrike, Frankrike, Tyskland, Irland, Nederländerna, Spanien, Ålandsöarna, Albanien, Andorra, Armenien, Vitryssland, Belgien, Bosnien och Hercegovina, Bouvetön, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjeckien, Danmark, Estland, Färöarna, Finland , Georgien, Gibraltar, Grekland, Grönland, Guadeloupe, Guernsey, Ungern, Island, Isle Of Man, Italien, Jersey, Kosovo, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Mayotte, Moldavien, Monaco, Montenegro, Nordmakedonien , Norge, Polen, Portugal, Reunion, Rumänien, San Marino, Serbien, Slovakien, Slovenien, Svalbard Och Jan Mayen, Sverige, Schweiz, Turkiet, Ukraina, Heliga Stolen (Vatikanstaten)).

USA, Australien och resten av världen

Standardfrakt 1

3-7 arbetsdagar (spåras) - Gratis

Selfieblixtljus - (6-18 arbetsdagar) Spåras

DHL Express Tracked 2-5 arbetsdagar- $21,00 (när tillgängligt)

FRI FRAKT 10-19 dagar ospårad tjänst - GRATIS

Fraktinformation

Alla beställningar kommer att ta en handläggningstid på 1-3 dagar innan de skickas.

Med tanke på den senaste situationen med covid-19 är logistiktransporter och globala leveranstjänster nu föremål för tillfälliga förseningar. Leveranstiden kommer sannolikt att förlängas eftersom ett specialarrangemang av vissa budtjänstföretag och flygtrafikförseningar kan förväntas. Tack för ditt tålamod medan vi jobbar hårt för att få din beställning till dig!

Vi erbjuder 1-3 arbetsdagars leveransservice på alla varor. Välj detta alternativ i kassan. Detta inkluderar inte helger.

Beställningar distribueras från vårt brittiska lager

Den angivna leveranstiden börjar från avsändningsdagen.

Om det finns några andra frågor/relationer till frakt, kontakta oss hello@kissmwah.com

Förlorade/sena beställningar

Se till att du anger rätt leveransadress eftersom vi inte tar något ansvar för felplacerade paket eller om beställningar har begärts att läggas någon annanstans i leveransområdet.

Om din beställning är försenad vänligen rapportera till oss genom att skriva ett e-postmeddelande till hello@kissmwah.com där vi kommer att kunna titta närmare på detta.

Returnerar

Varje produkt är handkontrollerad av en av Kiss Mwahs personal. Vi gör vårt bästa för att se till att alla våra kunder får 100 % nöjda produkter. Vi ser till att alla varor tas emot i perfekt skick. Även om det ibland uppstår problem, är vi alltid glada för att åtgärda problemet på bästa möjliga sätt. Om du upptäcker ett fel med varan vid mottagandet, ta bilder på produkten och kontakta oss omedelbart. Vi kommer att arbeta tillsammans med dig för att se till att du är helt nöjd med din vara.

Om du vill returnera dina varor, vänligen maila oss med anledningen till hello@kissmwah.com inom 10 dagar efter att du mottagit dina varor. (De 10 dagarna kommer att baseras på leveransdatum.)

Vänligen notera: Personliga föremål är handgjorda till varje persons persona, annat än ett fel från Kiss Mwah kommer vi gärna att utfärda 50 % av behandlingsavgiften av återbetalningsbeloppet vid behov.

Tullar/tullar: Observera att vi inte är ansvariga för några tull- och tullavgifter för ditt land.

(även om du vägrar några försändelser vid leverans).

Importskatter och tullar
Vissa länder utanför Storbritannien kan kräva importskatter, tullar och relaterade tullavgifter för importen, och kostnaden täcks inte av betalningar du gjort till oss. Dessa avgifter, om tillämpliga, bestäms och debiteras av tullkontoret i destinationslandet. För ytterligare information om avgifter, kontakta ditt lokala tullkontor direkt.