Återbetalningspolicy

Returnerar

Varje produkt är handkontrollerad av en av Kiss Mwahs personal. Vi gör vårt bästa för att se till att alla våra kunder får 100 % nöjda produkter. Vi ser till att alla varor tas emot i perfekt skick. Även om det ibland uppstår problem, är vi alltid glada för att åtgärda problemet på bästa möjliga sätt. Om du upptäcker ett fel med varan vid mottagandet, ta bilder på produkten och kontakta oss omedelbart. Vi kommer att arbeta tillsammans med dig för att se till att du är helt nöjd med din vara.

Om du vill returnera dina varor, vänligen maila oss med anledningen till det hej@kissmwah.com inom 10 dagar efter att du mottagit dina varor. (De 10 dagarna kommer att baseras på leveransdatum.)

Vänligen notera: Personliga föremål är handgjorda till varje persons persona, annat än ett fel från Kiss Mwah kommer vi gärna att utfärda 50 % av behandlingsavgiften av återbetalningsbeloppet vid behov.

Endast kläder -

Du måste returnera dina varor till oss senast 14 dagar från leveransdatum. Du är ansvarig för kostnaden för dina returer.

Vi erbjuder återbetalning till din ursprungliga betalningsmetod för alla varor som returneras till oss inom 14 dagar från leveransdatum. Vi erbjuder även byten, du kan begära byte för en annan storlek/färg på en produkt. *Alla utbytesförfrågningar behandlas beroende på lager. Om varan inte är tillgänglig kommer du automatiskt att återbetalas i enlighet med vår returpolicy eller få ett presentkort om du föredrar det.

Denna policy gäller för alla betalningsmetoder inklusive betalningsmetoder Köp nu och betala senare.

Returer måste följa följande:
*I originalförpackning
* Inga tecken på tvätt/slitage
* Taggar får inte skadas eller tas bort
* Inga fläckar/hår/lukt
* Underkläder och badkläder måste ha hygienförsegling intakt

Vi förbehåller oss rätten att returnera din vara till dig om den inte följer ovanstående.

Om du mot förmodan har fått en felaktig vara, en felaktig vara eller något som saknas i din beställning, vänligen maila vår kundtjänst på hello@kissmwah.com så hjälper en av våra kundtjänstspecialister dig.